در این مقاله هذفمان توضیح اطلاعاتی در مورد ترخیص خودرو از گمرک و واردات خودرو می باشد. اگر شما هم به دنبال ثبت سفارش خودرو هستید می توانید با شماره های ۲۲۶۳۹۵۸۰ و یا ۲۲۶۳۹۵۷۹ تماس گرفته و مشاوره های رایگان را از کارشناسان بازرگانی ما اخذ کنید.
آیا از مراحل و چگونگی ترخیص خودرو از گمرک آگاهید؟
آیا با نحوه محاسبه حقوق گمرکی برای واردات خودرو آشنایید؟
ترخیص خودرو از گمرک – واردات خودرو – ثبت سفارش خودرو در سامانه جامع تجارت
ترخیص خودزو و واردات خودرو از گمرک از ثبت سفارش آن در سامانه جامع تجارت ، صدور کارتکس ، شماره گذاری برای انواع خودروهای واردات سنگین و سبک، محاسبه هزینه های ترخیص و واردات خودرو از گمرک، مشخص نمودن مجوز داشتن ترخیص خودرو و پیش بینی حقوق ورودی ترخیص خودرو از گمرک و … را می توانید به شرکت کارا ترخیص کالا بسپارید تا صفر تا صد آن را برای شما در حداقل تایم ممکن و با حداقل هزینه انجام می دهد. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
هزینه انبارداری
هزینه دریافت ترخیصیه
هزینه های دریافت استانداردها
هزینه مربوط به حقوق ورودی و ارزش افزوده برای واردات خودرو از گمرک
هزینه شماره گذاری نمودن خودرو که معادل اسقاط کردن ۴ تا ۶ خودرو فرسوده محاسبه می شود.
بجز مواردی که در بالا ذکر شد موارد دیگری نیز برای ترخیص خودرو از گمرک هزینه ذر بر دارد که برای اطلاع از آن می توانید با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و در خصوص آن مشاوره های رایگان را از ترخیص کار های مجرب و با استعداد شرکت ترخیص کارا اخذ نمایید.
برای واردات خودرو متناسب با سالشمار میلادی که خودرو تولید شده است تا سه مدل پایین تر به شرط این که نو باشد. مبنایی برای دریافت عوارض سال تولید میلادی خودرو می باشد.
برای ترخیص خودزو از گمرک در ابتدا در بندر خرمشهر و یا دیگر گمرک هایی که قابلیت ترخیص خودرو را دارند تخلیه می شود. در مرحله بعد قبض انبار توسط منطقه آزاد همجون منطقه آزاد اروند صادر می شود. سپس به گمرک منطقه آزاد مراجعه می شود و فرم های مربوط ورود به منطقه آزاد را کامل می کنیم.
بعد از آنکه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت، عوارض گمرکی ترخیص خودرو از گمرک محاسبه می شود. نامه معرفی خریدار به منطقه آزاد اروند و واحد شماره گذاری منتقل می گردد.
برای واردات و ترخیص خودرو از گمرک مبدا باید مراحل زیر را طی نماییم:
پس از آن که خودرو مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرد برای آن بیمه صادر می گردد.
شماره شاسی خودرو ، رنگ آن کارخانه سازنده و ارزش خرید ، اطلاعات مالک خودرو ، شماره سریال ماشین ثبت می گردد.
شرکت های تولیدی داخلی برای واردات خودرو و قطعات یدکی آن باید استاندارد های کارخانه واحد تولیدی مادر را در اوراق ثبت سفارش کالا و اسناد خرید کالا ثبت نمایید.
در ادامه با طی مراحل ترخیص خودرو از گمرک می توانید خودرو خود را ترخیص نمایید. برای ترخیص کالا و ترخیص خودزو می توانید با ما تماس بگیرید.
شرکت بازرگانی ترخیص کارا با دارا بودن شعبه های مختلف در کشور های گوناگون می توانید فرایند ترخیص خودرو و واردات خودزو را برای شما انجام دهد. واردات از چین ، واردات از ترکیه ، واردات از آلمان ، خرید از چین ، وازدات از ایتالیا از جمله خدماتی است که توسط بازرگانی کارا ترخیص کالا ارائه می شود. در ادامه تعدادی دیگر از مقالات را برای شما به صورت نمونه آورده ایم تا در صورتی که میخواهید با فعالیت ها و خدمات بازرگانی شرکت کارا ترخیص کالا بیشتر آشنا شوید می توانید آن را مشاهده فرمایید.
برای ترخیص خودرو و واردات خودرو ( حتی اگر قصد واردات تنها ۱ خودرو را داشته باشید) نیاز به کارت بازرگانی دارید.
شرایط اخذ کارت بازرگانی برای افراد حقیقی به صورت زیر می باشد:
شرایط اخذ کارت بازرگانی برای افراد حقیقی:
در این بخش از کار با نمایندگی خودرو مورد نظر قراردادی بسته می شود تا بعد از واردات خودرو ، شامل خدمات پس از فروش گردد.
پس از بستن قرارداد با نمایندگی خودرو ، آن را به سازمان صمت ارائه می نماییم.
اگر برای ترخیص خودرو بصورت حضوری اقدام به خرید مستقیم از فروشنده نمایید، امکان خرید خودرو با شرایط بهتر و قیمت کمتر و مناسب تری را خواهید داشت و همچنین ضریب اطمینان خرید شما بالاتر خواهد رفت.
جهت مراجعه حضوری، مناسب ترین سفر به امارات می باشد که شناخت بهتری به نسبت دیگر کشور ها به آن می باشد. نماندگی رسمی انواع خودرو سازی های معتبر دنیا برای صادرات خودرو یی ندارند. دلیل آن هم به خاطر تقاضای بیش از حد خودرو در آن کشورها می باشد. علاوه بر این ها قیمت فروش این خودرو ها در نمایندگی بالاتر از قیمت بازار می باشد.
اگر قصد خرید و واردات خودرو را دارید حتما به تعدادی نمایندگی مراجعه نمایید و با فروشندگان مختلف خودرو صبحت کنید. خودروها با آپشن ها و امکانات نصبی بسیار زیاد و متنووع می باشند لذا هنگام بررسی خودرو ها بسیار دقت فرمایید.
در این قسمت متقاضیان واردات خودرو به غیر از نمایندگی حتما بایستی که دو مرحله ثبت سفارش خودرو در سامانه جامع تجارت را به انجام رسانند. در ابتدا متقاضی ثبت سفارش اولیه خودرو زا به انجام می رساند و کد هشت رقمی ثبت سفارش خودرو را اخد می نماید. فرایند همچنان ادامه دارد. متقاضی باید شماره شاسی خودرو هایی که قصد ترخیص و واردات آن را دارد در سیستم ثبت سفارش خودرو درج نماید. این شماره شاسی توسط نمایندگی مورد نظر بررسی می شود. در حالتی که خودرو مورد نظر استاندارد های مورد نیاز را دارا باشد. نمایندگی خودرو تاییدیه را صادر می نماید. با این تایید که هشت رقمی به صورت کاملا اتوماتیک برای گمرک ارسال می گردد. در این مرحله اجازه واردات خودرو و ترخیص خودرو از گمرک برای متقاضی و صاحب کالا بوجود می آید.
در این بخش می توان به دو روش خودرو را ترخیص و سپس تحویل نمود.
ترخیص و تحویل خودرو براساس قرارداد FOB
ترخیص و تحویل خودرو براساس قرارداد CFR
برای اخذ اطلاعات بیشتر در خصوص ترخیص خودرو و واردات خودرو از گمرک می توانید با شماره های ۲۲۶۳۹۵۸۰ و یا ۲۲۶۳۹۵۷۹ تماس گرفته و مشاوره های رایگان بازرگانی را از کارشناسان بازرگانی و ترخیص کار های بازرگانی کارا ترخیص دریافت نمایید.
تمامی هزینههایی که تا این مرحله، متقاضی موظف به پرداخت آن ها می باشد به شرح زیر می باشد:
۱- ارزش خودرو ترخیص شده
۲- هزینه حمل خودرو وارد شده
۳- هزینه بیمه مربوط به حوادث
بنابر این ارزش CIF خودرو برابر است با جمع موارد ۱، ۲ و ۳.
۴- حقوق ورودی (ID): حقوق ورودی برای خودروهای زیر ۲۰۰۰ سی سی ۴۵ درصد و برای خودروهای ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی سی ۵۵ است.
مالیات بر ارزش افزود (VAT): مالیات بر ارزش افزوده برابر است با ۹ درصد جمع ارزش سیف و حقوق ورودی.
۵- عوارض هلال احمر (H): برابر است با ۵/۰ درصد حقوق ورودی
۶- الباقی هزینه (Other costs): هزینه استاندارد، هزینه های مربوط به THC، هزینه بازدید خودرو
با توجه به مطالب بالا، تمامی هزینه های ترخیص خودرو از گمرک مساویست با:
حقوق ورودی + مالیات بر ارزش افزوده + عوارض هلال احمر + هزینه های دیگر
ترخیص خودرو از گمرک : تمامی هزینه های پلاک خودرو وارداتی به شکل زیر می باشد:
گواهی اسقاط خودرو : براساس قانون برای خودروهای با مصرف بنزین زیر ۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر یک دستگاه و برای خودروهای با مصرف بنزین بین ۶ تا ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر ، ۴ دستگاه و برای خودروهای با مصرف بیش از ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر ۶ دستگاه خودروی فرسوده باید اسقاط و از رده خارج شوند.
عوارض درآمدی دولت: برابر است با ۱۰ درصد ارزش سیف خودرو.
الباقی هزینه های پلاک خودرو واردتی: مالیات شماره گذاری، عوارض شماره گذاری و هزینه مفاصاحساب مالیاتی.
براساس مطلب ذکر شده هزینه واردات خودرو مساویست با:
قیمت خودرو در کشور مبدا + جمع کل هزینه ترخیص خودرو از گمرک + جمع کل هزینه پلاک خودرو + مالیات و هزینه های مربوط به کارت بازرگانی